Jouw Bonus

Shop je regelmatig op internet en wil je een extra beloning ontvangen?

Ontvang een beloning voor het online shoppen bij onze partners (dit zijn er inmiddels 750, o.a. Albert Heijn Online, Booking.com, Coolblue, Zalando). Deze bonus kun je al laten uitbetalen vanaf € 10,-!

Benieuwd hoe dit werkt? Lees meer!

Jouw Gegevens

Hoe vaak gebruik jij je gegevens op het internet?

Bijna dagelijks gebruik, onderhoud of deel je persoonlijke gegevens op internet. Bij het inloggen op een website, het invullen van een webformulier, het vullen van bijvoorbeeld een ‘MijnANWB’ omgeving of het uitwisselen van een digitaal visitekaartje. Wat nou als je dit allemaal kan doen vanuit één omgeving?

Lees meer!

Jouw Websites

Voeg al je favoriete websites toe aan jouw persoonlijke Dashboard. Zo heb je in één overzicht je meest bezochte websites en webshops.

Wat je hier nog meer mee kunt? Lees meer!

Jouw Wachtwoorden

Problemen met wachtwoorden onthouden?

Je bent niet de enige! Sla de wachtwoorden en gebruikersnamen die je gebruikt op in het iAddress Dashboard (een Plug-in voor Google Chrome). Kom je de volgende keer op een bekende website dan zal het iAddress Dashboard automatisch je login gegevens voor je invullen.

Lees meer!

Jouw Kluis

Een digitale kluis, waar alleen jij de sleutel van hebt. Door de dubbele encryptie (wachtwoord voor je iAddress account en je kluiscode) is deze extra beveiligd en alleen toegankelijk voor jou.

Wat je hier allemaal mee kunt? Lees meer!

Sluiten Wij gebruiken cookies
Melding sluiten