Welkom bij Qlik2Share

Qlik2Share is een tool om uw privacy op het internet te waarborgen. Je krijgt controle over je gegevens door deze zelf centraal te beheren en gecontroleerd te delen met partijen die je gegevens nodig hebben. Je houdt het overzicht over wie welke gegevens van je heeft.

Hoe doe je dat?

Je voert je gegevens in en kiest de partij die je gegevens mag gebruiken. Per item kun je aangeven of deze partij dit mag inzien en gebruiken.

Digitaal visitekaartje

Je kunt je gegevens ook bundelen op een digitaal visitekaartje. Dit resulteert in een link die je kunt uitdelen aan je vrienden.

Linkbook

Je kunt de linkjes van je vrienden opslaan in je persoonlijke adresboek, je 'linkbook'. Je vrienden houden net als jij hun gegevens zelf bij. Zo ontstaat een adresboek die je niet zelf hoeft bij te houden. Dit wordt door de betrokkenen zelf gedaan.

Digitale kluis

Als extra feature biedt Qlik2Share een digitale kluis waarin je al je wachtwoorden en andere gegevens extra beveiligd in op kunt slaan.

Veilig en betrouwbaar

Jij bent baas over je gegevens. Qlik2Share is alleen een platform om je gegevens veilig uit te wisselen. Van jouw gegevens gebruikt Qlik2Share alleen je e-mailadres voor de noodzakelijke communicatie, zoals het valideren van je account. Lees ook onze privacydisclaimer.
50 %