Blog


Hoe kan ik mijn privacy in eigen hand nemen?

Geschreven op 2018-06-18 om 09:52
Laatst gewijzigd op 2018-07-23 om 10:19

Ongetwijfeld ben je net zoals ik de laatste tijd gespamd met mailtjes over de wijziging in de privacy wet. Behalve wat irritatie zal het ook enige verbazing opgeleverd hebben. Op hoeveel plekken staat je adres nu eigenlijk? En heb je daar enig idee van? En is dit nu wel handig dat je gegevens op zoveel plekken staan?

Het antwoord van iAddress is ‘nee’. Veel handiger is dat je je gegevens op één plek beheert en van daaruit distribueert naar alle afnemers. Zo hou je controle, zowel over de inhoud van de gegevens als over bij welke partijen waar je adres staat.

Wat is iAddress? iAddress is een website (www.iaddress.nl) met vele functies, zoals een Zwitsers zakmes. We hebben op de hoofdfuncties de volgende namen geplakt: Qlik2Shop, Qlik2Share en Qlik2safe.

Als je een account aanmaakt heb je standaard al de functies van Qlik2Shop. Je kan via Qlik2Shop korting krijgen bij al onze aangesloten webwinkels (ong 1000). Je kan eenvoudig upgraden naar Qlik2share. Hier zie je alle functies die je nodig hebt om je privacy in eigen hand te nemen. Je kan al je adresgegevens invoeren en die per adresgegeven delen met afnemers, of ze bundelen in digitale visitekaartjes die je middels een URL (linkje) distribueert aan je vrienden en kennissen. Op dit moment krijg je bij deze upgrade Qlik2safe er gratis bij. Qlik2Safe geeft  je de mogelijkheid om in een extra beveiligde omgeving van al je accounts bij de diverse websites je wachtwoorden op te slaan. Daarnaast kan je ook nog andere vertrouwelijke gegevens kwijt.

Een echte alleskunner, dat iAddress. We noemen het ook wel een Personal DataManager. (PDM).
Maar het belangrijkste is: met iAddress heb je je privacy weer in eigen hand!

Peter van Veen 


Sluiten Wij gebruiken cookies
Melding sluiten